Pay per target

Vrouwen vormen het hart van uw doelgroep ? 

Dan bieden wij u een uitgelezen schare magazines aan die net deze doelgroep efficiënt en massaal bereiken. Bovendien geniet u van een zeer competitief tarief dankzij ons Pay per Target-aanbod. Wij zetten alle troeven voor uw mediaplan op een rij. 
 

KOSTENEFFICIËNT

Het juiste bereik + de juiste context = een maximaal rendement op elke geïnvesteerde euro en een heel aantrekkelijke kost per 1000 en kost per GRP.

 

DOELTREFFEND

Door Pay per Target investeert u het hele jaar door enkel in de doelgroep die voor u het interessantst is. No waste.

 

FLEXIBEL

Met het Pay per Target-model maakt u uw mediaplan snel, makkelijk en in alle vrijheid. Het enige wat u moet kiezen is uw gewenste doelgroep, titels en periode bepalen, er is geen vaste selectie, maar uw eigen à la carte mix van week- en maandbladen voor vrouwen. Adverteer op de beste momenten, wanneer u wilt, tegen een uiterst voordelige kost/000 en kost/GRP.

Kortom

Pay per Target, dat is een slimme manier om een gerichte vrouwelijke doelgroep aan te spreken, aan een competitieve en vaste prijs en zonder verspilling. Daarnaast geeft deze formule u een grote flexibiliteit om uw plan te kiezen voor een betaalbaar budget. We kijken uit naar uw briefing, zodat we u een ongelofelijk voorstel kunnen doen. Contacteer ons  en zorg voor de perfecte optimalisatie van uw mediaplan.