knack.be

Print

Redactionele formule: dé informatiewebsite voor Nederlandstalig België

Naast een voortdurende stroom vers nieuws biedt knack.be ook achtergrondinformatie uit binnen- en buitenland. De website werpt een kritische blik op belangrijke gebeurtenissen overal ter wereld en belicht ze vanuit menselijk, fysiek, economisch of politiek oogpunt.

Knack.be maakt deel uit van de koepelsite knack.be/levif.be die maandelijks meer dan 3 mio unieke bezoekers bereikt. De newsroom bestaat uit een 20-tal dedicated online journalisten die in nauwe samenwerking met de printredactie 24/24 en 7 dagen op 7 actueel en betrouwbaar nieuws brengen.

De nieuwsstroom wordt bovendien verrijkt met diepgravende analyse- en opiniestukken. Er is ruimte voor interactie en debat via de site en social media.

Extra's:

  • Dagelijkse newsletter
  • Mobiele site
  • iPhone - iPad applicatie

Content Advertising 

De Brand Impact studies van OPPA bevestigden al de sterktes van premium content sites zoals de onze: een kwalitatieve content omgeving verhoogt de geloofwaardigheid van en het vertrouwen in een merk.

Het brengen van content door professionelen is hierbij van doorslaggevende rol. Dankzij enkele interessante Content Advertising formules helpen wij onze partners de waarden van hun merk te verhogen.

Tarieven

Lees meer over onze tarieven voor de digitale publiciteitsformaten.
Naast klassieke campagnes zijn meer dan ooit creatieve formules mogelijk zoals rubrieksponsoring en contentintegratie.

Contact

Contacteer ons voor meer informatie.