knack.be

Naast een voortdurende stroom vers nieuws biedt knack.be ook achtergrondinformatie uit binnen- en buitenland. De website werpt een kritische blik op belangrijke gebeurtenissen overal ter wereld en belicht ze vanuit menselijk, fysiek, economisch of politiek oogpunt.

De websites knack.be/levif.be bereiken maandelijks 2,8 mio visits. De newsroom met dedicated online journalisten brengen constant actueel en betrouwbaar nieuws, in nauwe samenwerking met de printredactie.
De nieuwsstroom wordt bovendien verrijkt met diepgravende analyse- en opiniestukken. Er is ruimte voor interactie en debat via de site en social media.

Extra's:

  • Dagelijkse newsletter
  • Knack app

Content Advertising 
De Brand Impact studies van OPPA bevestigden al de sterktes van premium content sites zoals de onze: een kwalitatieve content omgeving verhoogt de geloofwaardigheid van en het vertrouwen in een merk.
Het brengen van content door professionelen is hierbij van doorslaggevende rol. Dankzij enkele interessante Content Advertising formules helpen wij onze partners de waarden van hun merk te verhogen.

Naast klassieke campagnes zijn meer dan ooit creatieve formules mogelijk zoals rubrieksponsoring en contentintegratie.

Facts & Figures
Reach#
348.733
Visits
961.588
Page views
1.936.813