Een flinke dosis mode op komst

Print

Onze lifestyleredacties draaien op volle toeren om opnieuw de Knack en Le Vif Weekend befaamde modetrilogie te presenteren. Drie opeenvolgende weken richten we de schijnwerpers op het fashion-universum, telkens vanuit een andere invalshoek. Begin september verschijnt de Black Mode (1-2/09), een week later is het de beurt aan de special Mode, dit is Belgisch. Midden september (15-16/09) sluiten we de trilogie af met een special Mannenmode.

Ook bij Feeling en GAEL staan de nieuwe herst/wintercollecties te schitteren in de spotlights, in het septembernummer dat op 25/8 uitkomt. En natuurlijk kunnen Flair N/F en Libelle/Femmes d'Aujourd'hui niet achterblijven met tonnen mode inspiratie- en shoppingtips doorheen de hele maand september.

Dit is de ideale gelegenheid om uw producten in de kijker te zetten voor een zeer geïnteresseerd publiek. Onze lezers houden namelijk van mode en shoppen: maar liefst 44% geeft aan de modetrends te volgen en toe te passen. Inspiratie voor hun aankopen vinden ze niet enkel in de winkels zelf, maar ook in hun favoriete magazines. Zo volgt 65% de berichtgeving over mode in magazines.

Bron: Roularta Research Lezersenquêtes, Kantar Brand Media Monitor 2020.