Sport/Voetbalmagazine

Print

Sport/Voetbalmagazine is een luxueus maandblad dat verder kijkt dan de waan van de dag.  In een snel evoluerend medialandschap, met een niet in te dijken stroom van nieuws en berichten, neemt het blad de lezer mee achter het decor van de sport, het vraagt zich af wat er overblijft als de lichten in het stadion zijn gedoofd.

Onderzoeksjournalistiek, verrassende interviews, analyses en opinies, het komt in Sport/Voetbalmagazine allemaal aan bod. Maar ook de actuele polsslag is voelbaar, al wordt die actualiteit vanuit een heel andere invalshoek belicht. Diepgravend en onderbouwd. Er is ook ruimte voor tal van rubrieken: de Red Flame van de maand, de amateurvoetballer, een vergeten elftal en nog veel meer. Sport/Voetbalmagazine richt ook de schijnwerpers op andere disciplines. Van wielrennen over basketbal en Formule 1 tot tennis, alles passeert de revue.  Met dezelfde journalistieke wapens: verhelderend en informatief.

Hiernaast brengt Sport/Voetbalmagazine jaarlijks ook 4 Wielergidsen uit. 

Lezerspubliek
Sport/Voetbalmagazine richt zich naar een dynamische en  koopkrachtige doelgroep. De lezers van Sport/Voetbalmagazine zijn voornamelijk mannen tussen 18 en 44 jaar die behoren tot de sociale klassen 1 tot 4.

Promoties

Technische info

Global total footprint
Digitaal
231.878
Print
434.949
Leeftijd
49.9%

Kerncijfers

  • Taal: Nederlands en Frans
  • Periodiciteit: Maandelijks 
  • Hoofdredacteur: Bart Aerts
  • Verschijningsdag: woensdag
  • Oprichtingsjaar: 1980
  • Oplage: 45.447 exemplaren (Print run Cim Brand Report 2021)